Тверді сири
Сучасні закваски і ферменти для приготування твердих сирів дають можливість в домашніх умовах виготовити улюблений сорт закуски, використовуючи виключно натуральні продукти. Для будь-якого з різновидів сиру необхідно мінімум 10-12 л незбираного молока, щоб одержати близько 1 кг готового продукту. Це виходить набагато економічніше, ніж купувати магазинний сир з сумнівним складом і терміном придатності.
Закваски і ферменти для твердих сирів
Якщо для м'яких сортів сиру потрібно лише фермент, то для твердого також потрібна закваска. Вона використовується для стабілізації молока, придушення патогенної мікрофлори, що дозволяє після приготування зберігати готовий твердий сир тривалий час. Ферменти, що відповідають за швидкість сквашування.
Важливо дотримуватися правильних пропорцій молока, ферменту і закваски, інакше смак готового продукту може придбати нетипові гіркуваті відтінки, або ж отримана маса не буде придатна для формування твердого сиру. Також важливо працювати з чистим посудом і допоміжними засобами.
Приготовление твердых сыров
Многих рисков можно избежать, если приобрести готовые наборы фермента и закваски. Их пропорции уже отмерены производителем, так что достаточно лишь в правильной последовательности выполнить все процессы, и запастись терпением. Твердый сыр в любом случае нуждается в созревании. Отдельные сорта достигают пика своей вкусовой ценности спустя 18 месяцев, но на практике мало кто способен подождать такой срок, и не употребить вкуснейшее лакомство для взрослых и детей.
Асортимент магазину постійно поповнюється новими заквасками і ферментами для приготування простих і елітних сортів сиру. Якісна сировина гарантує чудовий результат при дотриманні всіх вимог інструкції.
- Топ продаж
- Топ продажСир Качотта (10-12 літрів) комплект — закваска + фемент 03630 ₴/комплектВ наявності Оптом і в роздріб
- Новинка
- Новинка
- Новинка
- Новинка
- Новинка
- Новинка