Продавець Интернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
764 відгуків
+380 (98) 151-41-55
+380 (57) 727-03-55
+380 (67) 574-26-20
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"

Сир Гауда (10-12 літрів) закваска

  • Готово до відправки
  • Код: 202

18 

Сир Гауда (10-12 літрів) закваска
Сир Гауда (10-12 літрів) закваскаГотово до відправки
18 
+380 (98) 151-41-55
  • +380 (57) 727-03-55
  • +380 (67) 574-26-20
    sms с реквизитами
  • +380 (50) 669-83-52
+380 (98) 151-41-55
  • +380 (57) 727-03-55
  • +380 (67) 574-26-20
    sms с реквизитами
  • +380 (50) 669-83-52
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сир «Гауда» (10-12 літрів) тільки закваска! (фермент купується окремо)

Одним із найулюбленіших і найпопулярніших сортів є твердий сир «Гауда». На святковому столі або під час звичайної сімейної трапези продукт обов'язково буде потрібний. Через помірно-солодкуватий присмак, сир дуже улюблений дітьми.

Завдяки сучасним закваскам і ферментам є можливість приготувати сир «Гауда» в домашніх умовах.

Закваска та фермент для сиру «Гауда»

Один комплект розчину та ферменту розрахований на 10-12 літрів цільного молока. Використовувати половинну кількість норми не рекомендується, тому що вихід готового продукту не виправдає кількість витраченого часу та зусиль. Особливості приготування сиру «Гауда» в домашніх умовах:

  • смак пікантний, із солодкуватим відтінком;

  • консистенція готового продукту виходить пружною;

  • рекомендований термін визрівання 1,5-2 місяці;

  • допускається додавання спецій, ароматних трав, горіхів.

Для повноцінного визрівання необхідний прес із солідною вагою, щоб отримати бажану консистенцію.

Що потрібно для приготування сиру?

Бажано мати під рукою кулінарний градусник, щоб довести молоко до необхідної температури. Важлива точність дотримання рецептури. Також потрібна спеціальна форма, а також пакети для визування.

РЕКОТТА

Рікотта

Традиційну Рікотту роблять в Італії із сироватки, яка удосталь залишається після приготування твердих сирів. Використовувати сироватку потрібно якнайшвидше після зливання. З Рікотти готують тальятеллі (пельмені), додають у лазанью, пироги. Можна їсти просто як сир. Рікота схожа на наш рідний сир, тільки ніжніший і має присмак кип'яченого молока. Недарма походження назви пов'язане зі словами "двічі варена".

Інгредієнти

·         8 л свіжої підсирної сироватки

·         1 л цільного коров'ячого або козячого молока

·         50-60 мл 6% оцту (Вихід — 350-400 г)   

  1. Змішайте в каструлі сироватку та молоко.
  2. Повільно нагрійте сироватку до 93С, постійно помішуючи. Не кип'ятити!
  3. Зніміть каструлю з вогню та додайте оцет у сироватку. Перемішайте та залиште на 5-10 хвилин для утворення згустку.
  4. Пластівці Рікотти будуть спливати та збиратися на поверхні. Великий шумівкою збирайте пластівці та викладайте в кошик для Рікотти або в невеликий друшляк.
  5. Для ніжного сиру дайте постояти 1 годину, для щільнішого та твердішого залиште у формі стікати й ущільнюватися 6-7 годин.
  6. Перекладіть сир у харчовий контейнер і поставте в холодильник. Можна зберігати в холодильнику до 1 тижня. Також можна відразу додати сіль і перемішати.
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Вихід сиру1200-1500
Упаковкасашкові
Термін визріваннявід 40 діб
Кількість молока10 літрів
Тип закваскиДля сирів, сиру
Основні
СкладЗакваска
Вага1
Інформація для замовлення
  • Ціна: 18 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner