Термометр — незамінний інструмент для процесу сироваріння. Також він послугує добрим помічником під час заквашування різних кисломолочних продуктів. З ним у Вас точно все вийде!
Прилад призначений для вимірювання температури рідких, сипких і напівтвердих середовищ методом занурення щупа-ігли в вимірюване середовище.
Широко використовується в харчовій промисловості, у сферах зберігання харчових продуктів і перероблення сельхопродуктів.
Прилад призначений для вимірювання температури рідких, сипких і напівтвердих середовищ методом занурення щупа-ігли в вимірюване середовище.
Широко використовується в харчовій промисловості, у сферах зберігання харчових продуктів і перероблення сельхопродуктів.
Характеристики термометра:
Робочий діапазон вимірювання — від -50 до +300 oС.
Ціна поділки — 0,1 oС.
Грани допущеної похибки:
- ± 1 oС для діапазону від -20 до 80 °C;
- ± 5 °C в іншій частині діапазону.
Живлення —батарейка-таблетка напругою 1,5 V.
Габаритні розміри — 20 х 205 мм.
Розмір екрана — 22 x 9 мм.
Довжина щупа — 148 мм.
Матеріал щупа — неіржавка сталь
Можливість перемикання режимів oС/oF
Автовимкнення
Основні | |
---|---|
Тип термометра | Електронний (цифровий) |
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Принцип дії | Електронний |
Одиниця виміру | °С/°F |
Мінімальний діапазон вимірювань | -50 |
Максимальний діапазон вимірювань | 300 |
Похибка, +/- | 1 |
Тип | Термометр |
- Ціна: 128 ₴