Закваска "Пропіонік" використовується в приготуванні швейцарських сирів с великими "дірками"
Пропіоновокислі бактерії застосовують для мікробіологічного синтезу вітаміну B12.
Крім пропіонової кислоти, пропіоновокислі бактерії продукують оцтову кислоту, вуглекислий газ та ін.
Закваска складається з відібраних штамів Propionibacterium freudenreichii ssp. shermanii.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Основні | |
Склад | Пропионик |
Вага | 1 |
Користувальницькі характеристики | |
Тип закваски | Для сирів, сиру |
Вихід сиру | 1100-1300 |
Упаковка | саші з триплексу |
Кількість молока | 12 літрів |
Термін визрівання | від 2-х місяців |
Інформація для замовлення
- Ціна: 12 ₴