Продавець Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
895 відгуків
+380 (67) 574-26-20
+380 (96) 797-07-99
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"

Сир Хаварті (10-12 літрів) тільки закваска

  • Немає в наявності
  • Код: 099

14 ₴

Сир Хаварті (10-12 літрів) тільки закваска
Сир Хаварті (10-12 літрів) тільки закваскаНемає в наявності
14 ₴
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (96) 797-07-99
    Прийом замовлень у Viber
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (96) 797-07-99
    Прийом замовлень у Viber
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Сир «Харантті» (10-12 літрів) тільки закваска (фермент потрібно купити додатково)

Хаварті - це сир із коров'ячого молока родом із Данії, який стає дедалі популярнішим зараз. Хаварті має м'який солодкувато-вершковий смак із легкою кислинкою, а його тіло спощене маленькими вічками, як у Гауди. У Хаварті порівняно короткий термін дозрівання: від 1 до трьох місяців. Хаварті — ідеальний повсякденний сир. Нарізаним ним можна використовувати для приготування сендвічів і салатів. Хаварті чудово плавиться, тому він може стати компонентом для різних овочевих страв, пасти, супів. Також Хаварті можна подавати самостійно, у складі сирної тарілки: доповніть його фруктами (яблуками або грушами), інжиром, родзинками, горіхами, а також легким білим вином. Рецепт сиру Хаварті, як і більшості сирів голландської групи, передбачає промивання сирного зерна водою для зниження кислотності. 

Хаварті винайшла данська фермерша Ханна Нільсень, яка, як сиродел-аматор, об'їздила пол-Європи з метою навчитися майстерності сироваріння, а потім продовжила експерименти на своїй фермі неподалік від Копенгагена, за ім'ям якої й був названий винайдений Ханною сорт сыра. Сподіваємося, що досвід Ханни надихне вас на власні експерименти в сироделі.

Закваска та фермент для сиру «Харантті»

Один комплект розчину та ферменту розрахований на 10-12 літрів цільного молока. 

  • Хаварті Країна походження: Данія

  • Тип: напівтвердий

  • Тип молока: з коров'ячого молока

  • Жирність: 45% Текстура: гладка, відкрита, з маленькими вічками 

  • Цвет: блідо-жовтий Корок: натуральна

  • Смак: вершковий, м'який, солодкий

  • Термін дозрівання: 5-10 тижнів

  • можна додати в'ялений гострий перчик, кріп, кмин, хрон, подрібнений волоський горіх

  • Відповідні сорти вин: Совіньйон Блан, Піно Нуар, Ріоха (Rioja), Шардо

  • Виробляють не тільки традиційний Хаварті, але й сир із різними добавками та наповнювачами: з кропом, кмином, халапеньйо, горіхами, хроном, журавлиною та ін. Є також копчений різновид Хаварті: копчення надає нові незвичайні нотки знайомому смаку цього м'якого вершкового сиру. Вершковий Хаварті відрізняється від звичайного використанням вершків разом із коров'ячим молоком. Вершковий Хаварті зазвичай зовсім недовго дозріває й має кремову консистенцію. 

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Основні
Вага1
СкладЗакваска + Фермент "Мейто"
Користувацькі характеристики
Тип закваскиДля сирів, сиру
Вихід сиру1000-1200 г
Упаковкасашкові
Кількість молока10 літрів
Термін визріваннявід 1 до 3-х місяців
Інформація для замовлення
  • Ціна: 14 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner