Продавець Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
856 відгуків
+380 (67) 574-26-20
+380 (50) 669-83-52
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"
Сир Белпер Кноле (10-12 літрів) закваска +фермент, фото 3

Сир Белпер Кноле (10-12 літрів) закваска +фермент

  • Немає в наявності
  • Код: 134

19 ₴/комплект

Сир Белпер Кноле (10-12 літрів) закваска +фермент
Сир Белпер Кноле (10-12 літрів) закваска +ферментНемає в наявності
19 ₴/комплект
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Белпер Кноле

Найменування: Белпер Кноле

Країна походження: Швейцарія

Тип: твердий

Тип молока: з непастеризованого коров'ячого молока

Жирність: 42%

Текстура: щільна, закрита, ламка, розсипчаста

Цвет: блідо-жовтий

Смак: сильний, пікантний, гострий

Термін дозрівання: 2-12 місяців

Відповідні сорти вин: білі сухі вина.

Белпер Кноле — це твердий швейцарський сир у формі маленьких кульок в обсипці з чорного перцю або суміші перців. Консистенція сиру змінюється впродовж періоду його дозрівання, так що в перший місяць це — напівм'який сир, який можна намазати на хліб, а до року дозрівання сир стає твердим, як камінь. Його нарізають стружкою за допомогою спеціального сирного ножа, або розламують на маленькі шматочки, як пармезан. Сир має дуже інтенсивний смак, запорука якого є особливий набір спецій: чорний перець, часник і рожева гімалайська вулканічна сіль надають сиру особливої пікантності.

Назва Белпер Кноле перекладається з німецького як "клубінь (трюфель) з Белпа", що є відсиланням до зовнішнього вигляду цього сиру та його сходження з трюфелями. Ну а Белп — це місто у Швейцарії, де був винайдений цей сорт сыра. Оригінальний Белпер Кноле готується зі свіжого непастеризованого коров'ячого молока від корів місцевої породи Зимменталь. Молоко з ферм привозять прямо на сироварню. Під час приготування сиру він не піддається жодній температурній обробці, нагріванню або охолодженню. Сформовані кульки сирної маси змішують із часником і гімалайською сіллю, а потім обвалюють у чорному перцю з Оберленду та відправляють у камеру для дозрівання. Достигання сиру може тривати від одного місяця до року. Сир Белпер може стати оригінальним елементом сирної тарілки. Також цей сир у натертому вигляді або у формі стружки можна використовувати під час приготування гострого ризото, фондю, пасти, а також у різних салатах і навіть супах. Шматочок Белпера подарує унікальний і незабутній смак будь-якій страві!

Комплект для сиру "БЕЛПЕР КНОЛЛЕ" складається з розчину молочнокислих бактерій, молокосвертного ферменту та докладної інструкції приготування

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Вихід сиру1000-1200 г
Упаковкасашкові
Термін визріваннявід 2-х місяців
Кількість молока12 літрів
Тип закваскиДля сирів, сиру
Основні
СкладЗакваска + Фермент "Мейто"
Вага1
Інформація для замовлення
  • Ціна: 19 ₴/комплект

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner