Продавець Интернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
764 відгуків
+380 (98) 151-41-55
+380 (57) 727-03-55
+380 (67) 574-26-20
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"
Сир Качотта (10-12 літрів) тільки закваска, фото 2

Сир Качотта (10-12 літрів) тільки закваска

  • Готово до відправки
  • Код: 150

18 

Сир Качотта (10-12 літрів) тільки закваска
Сир Качотта (10-12 літрів) тільки закваскаГотово до відправки
18 
+380 (98) 151-41-55
  • +380 (57) 727-03-55
  • +380 (67) 574-26-20
    sms с реквизитами
  • +380 (50) 669-83-52
+380 (98) 151-41-55
  • +380 (57) 727-03-55
  • +380 (67) 574-26-20
    sms с реквизитами
  • +380 (50) 669-83-52
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сир КАЧОТУ

Сир готується з 10 літрів домашнього молока (непідданий термічної обробки)

Качотта (Caciotta)  один із найпоширеніших італійських сирів. Його роблять майже у всіх господарствах центральної Італії. Це дуже простий сир, який можна їсти відразу ж свіжим або витримати до двох місяців. І в кожен момент цього часу він буде по-своєму добрим. Це напівм'який сир із ніжною пластичною текстурою.

До того ж багато сироделів вносять свою унікальну нотку в цей сыр. Його подають просто свіжим, додають у нього зелень і оливки. 

Какотту коптять, обмазують перцем або паприкою, виноградною мезгою або просто промивають червоним вином. Експериментуйте і Ви!

свіжа Качота

Качота з оливками

Качота з зеленню

Копчений сир Качотта

У скоринці з перцю

у вині

Характеристики:

Найменування: Качота

Країна походження: Італія

Тип: напівм'який

Тип молока: з коров'ячого, козячого, овечого, буйволячого молока

Жирність: 45%

Текстура: компактна, кремова, щільна, еластична

Цвет: блідо-жовтий

Корка: натуральна

Смак: молочний, м'який, солодкий, гострий (у витриманих сирів)

Термін дозрівання: 5 днів — 3 місяці

Відповідні сорти вин: білі італійські вина з вираженим фруктовим смаком: Вердіччіо, Фраскаті.

Качота — чудовий бутербродний сир. Вона чудово плавиться і може бути використана під час приготування різних страв традиційної італійської кухні: піци, пасти, ризото. Зрілі різновиду Какотти цілком можна подавати й у складі сирної тарілки, доповнюючи білим фруктовим вином бажано італійського ж походження, а також солодкими фруктами, наприклад, персиками або грушами.

Варіації Какотти

Добавки в сирне тісто:

з чорним перцем (зернишки чорного перцю перемолоти в мірошнику, змішати із сирним зерном)

пікантна з червоним гострим перцем (в'ялений гострий перчик дрібно порізати, змішати із сирним зерном) (La Cocina Caciotta)

з оливками

з каперсами

з лісовим горіхом

с пепперони (Caciotta Al Pepperoncino)

з чорним трюфелем (Caciotta Al Tartufo)

Оброблення скоринки:

з скоринкою, що протирається оливковою олією

з скоринкою, протертою толченими помідорами (сир набуває гарного червоного відтінку)

обгорнуте листям

в вине (Caciotta al Vino)

в обсипці з чорного перцю

копчена 

РЕКОТТА

Традиційну Рікотту роблять в Італії із сироватки, яка удосталь залишається після приготування твердих сирів. Використовувати сироватку потрібно якнайшвидше після зливання. З Рікотти готують тальятеллі (пельмені), додають у лазанью, пироги. Можна їсти просто як сир. Рікота схожа на наш рідний сир, тільки ніжніший і має присмак кип'яченого молока. Недарма походження назви пов'язане зі словами "двічі варена".

Інгредієнти

  • 8 л свіжої сироватки
  • 125 мл 6% оцту або 1 столова ложка оцтової есенції (70%) розчинена у 125 мл води

(Вихід — 200-250 г)   

  1. Нагрійте сироватку до 90 °C, постійно помішуючи.
  2. Зніміть каструлю з вогню та додайте оцет у сироватку. Мішайте довгою ложкою. Пластівці Рікотти будуть спливати та збиратися на поверхні.
  3. Великий шумівкою збирайте пластівці та викладайте в кошик для Рікотти або в невеликий друшляк.
  4. Для ніжного сиру дайте постояти 1 годину, для щільнішого та твердішого залиште у формі стікати й ущільнюватися 6-7 годин.
  5. Перекладіть сир у харчовий контейнер і поставте в холодильник. Можна зберігати в холодильнику до 1 тижня. Також можна відразу додати сіль і перемішати.
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Тип закваскиДля твердого сиру
Користувацькі характеристики
Вихід сиру1200-1500
Упаковкасашкові
Кількість молока10 літрів
Основні
СкладЗакваска
Вага1
Інформація для замовлення
  • Ціна: 18 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner