Сир «Тильзітер» (10-12 літрів) закваска +фермент
Сир Тильзитер (Tilsiter) належить до напівтвердих сортів. Заведено зарахувати його до найкращих сирів Німеччини. Масштабне виробництво цього продукту почалося зовсім недавно, але він уже завоював величезну кількість шанувальників у всьому світі. Готовят сыр Тильзитер на основі пастеризованого молока корови.
До відмітних рис цього продукту належить блідо-жовтий колір сирної маси, тріщини та сирні очі. Деякі виробники додають під час виготовлення цього продукту кмин і чорний перець — ці спеції допомагають урізноманітнити смакові якості цього сиру.
Загалом виділяються такі сорти сиру:
o зелена марка — сир зроблений із пастеризованого молока;
o червона марка — сир зроблений із непастеризованого молока;
o жовта марка — сир із використанням вершків.
Жирність продукту досягає 48%.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Вихід сиру | 1200-1500 |
Упаковка | сашкові |
Тип закваски | Для сирів, сиру |
Кількість молока | 10 літрів |
Термін визрівання | від 40 діб |
Основні | |
Склад | Закваска + Фермент "Мейто" |
Вага | 1 |
- Ціна: 19 ₴/комплект