Продавець Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
856 відгуків
+380 (67) 574-26-20
+380 (50) 669-83-52
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"
Сир Гауда (10-12 літрів) закваска+фермент, фото 3

Сир Гауда (10-12 літрів) закваска+фермент

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 046

30 ₴/комплект

Показати оптові ціни
Сир Гауда (10-12 літрів) закваска+фермент
Сир Гауда (10-12 літрів) закваска+ферментГотово до відправки
30 ₴/комплект
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сир "Гауда" (10-12 літрів) закваска+фермент

Одним з найулюбленіших і найпопулярніших є твердий сир « Ґауда ». На святковому столі або під час звичайної сімейної вечері продукт обов’язково буде зажаданий. Через помірний смак сир вельми люб'язний дітьми.

Завдяки сучасним закваскам і ферментам, є можливість приготувати сир « Ґауда» в домашніх умовах.

Закваска і фермент для сиру "Гауда"

Один набір закваски та ферменту розрахований на 10-12 літрів цільного молока. Не рекомендується використовувати половину кількість правил, тому що вихід готового продукту не виправдає кількість витраченого часу та зусиль. Особливості приготування сиру « Ґауда » в домашніх умовах:

  • смак пікантний, зі солодкуватим відтінком;

  • Консистенція готового продукту виходить пружною;

  • Рекомендований термін визрівання 1,5-2 місяці;

  • Додаються спеції, ароматні трави, горіхи.

Для повноцінного визрівання необхідний прес з солідною вагою, щоб отримати потрібну консистенцію.

Що потрібно для приготування сиру?

Щоб доносити молоко до відповідної температури, потрібно мати під рукою куліновий градус. Необхідна точність рецепту. Також потрібна спеціальна форма, а також пакети для визрівання.

РАКОТТА

Рикотта

Традиційну Рікотту в Італії виготовляють з сироватки, яка у великій кількості залишається після приготування твердих сирів. Використати сироватку потрібно якомога швидше після сливу. З Рікотти готують тальятеллі (пельмені), додають до лазань, пирога. Можна їсти просто як творіг. Рікота схожа на наш рідний творіг, але ніжніше і має присмак кип’яченого молока. Не дарма походження назви пов'язано зі словами "двічі варена".

Інгредієнти

·         8 Л свіжої сироватки

·         1 Цільного коров’ячого або козячого молока

·         50-60 мл 6% оцту (Вихід - 350-400г)   

  1. Смішайте в каструлі сироватку і молоко.
  2. Повільно нагрійте сироватку до 93C, постійно помішуючи. Не кип'ятити!
  3. Зніміть каструлю з вогню і додайте оцет у сироватку. Перемішайте і залиште на 5-10 хвилин для утворення згустка.
  4. Крихітні згустки будуть спливати і збиратися на поверхні. Збирайте бавовняні пластівці шумівкою і викладайте їх у кошик для Рікотти.
  5. Для ніжного сиру дайте постояти 1 годину, для більш щільного і твердого залиште у формі стегати і ущільнятися 6-7 годин.
  6. Перекладіть сир у харчовий контейнер і поставте його в холодильник. Можна зберігати в холодильнику до 1 тижня. Крім того, можна відразу додати сіль і перемішати її.
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Основні
Вага1
СкладЗакваска + Фермент "Мейто"
Користувальницькі характеристики
Тип закваскиДля сирів, сиру
Вихід сиру1200-1500
Упаковкасашкові
Кількість молока10 літрів
Термін визріваннявід 40 діб
Інформація для замовлення
  • Ціна: 30 ₴/комплект

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner