Продавець Интернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
769 відгуків
+380 (98) 151-41-55
+380 (57) 727-03-55
+380 (67) 574-26-20
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"
ЗАКВАСКА Домашній ГРЕЦЬКИЙ ЙОГУРТ (Італія) на 3 літри молока, фото 2ЗАКВАСКА Домашній ГРЕЦЬКИЙ ЙОГУРТ (Італія) на 3 літри молока, фото 3ЗАКВАСКА Домашній ГРЕЦЬКИЙ ЙОГУРТ (Італія) на 3 літри молока, фото 4ЗАКВАСКА Домашній ГРЕЦЬКИЙ ЙОГУРТ (Італія) на 3 літри молока, фото 5

ЗАКВАСКА Домашній ГРЕЦЬКИЙ ЙОГУРТ (Італія) на 3 літри молока

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 012

9 ₴

Показати оптові ціни
ЗАКВАСКА Домашній ГРЕЦЬКИЙ ЙОГУРТ (Італія) на 3 літри молока
ЗАКВАСКА Домашній ГРЕЦЬКИЙ ЙОГУРТ (Італія) на 3 літри молокаГотово до відправки
9 ₴
+380 (98) 151-41-55
  • +380 (57) 727-03-55
  • +380 (67) 574-26-20
    sms с реквизитами
  • +380 (50) 669-83-52
+380 (98) 151-41-55
  • +380 (57) 727-03-55
  • +380 (67) 574-26-20
    sms с реквизитами
  • +380 (50) 669-83-52
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

                

- ГРЕЦЬКИЙ ЙОГУРТ - Самий ГУСТИЙ серед йогуртів, ситний, багатий білком і низькокалорійний, високий вміст кальцію та сполук покращує імунітет, усуває запальні процеси в кишечнику, діарею і запори.

Порівняно з класичним йогуртом грецький містить майже вдвічі більше білків: 13-20 р в одній порції проти 5-10 р. Крім того, в даному молочнокислом продукті менше цукру.

(Склад: лактоза,Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus і Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis subsp. Cremoris)

Упаковка: фабричні пакети саше з тришарового матеріалу захищають закваску від згубних для бактерій світла і вологи, проникнення патогенних мікроорганізмів. Додатково пакетики упаковані в щільний непрозорий пакет по 10 штук для зручності транспортування і збереження закваски.
Завжди в наявності

Корисні властивості

Насиченість білками і кальцієм робить корисні властивості грецького йогурту ще більш привабливими в дієтичному сенсі. Всього одна порція між основними прийомами їжі здатна придушити почуття голоду й удержати від переїдання.

Кальцій у складі йогурту прискорює метаболізм, білок стабілізує рівень глюкози в крові, запобігаючи гіпоглікемію, від якої часто страждають люди, що сидять на дієті.

Не варто забувати і про користь грецького йогурту для імунітету. Доктор Бравермен рекомендує їсти по 3 порції цього продукту в день, особливо під час зимових епідемій грипу.

Для діабетиків

Діабетики дуже чутливі по відношенню до продуктів, що містять вуглеводи. Для них грецький йогурт може стати одним з улюблених і, головне, безпечних продуктів. Якщо ви погано реагуєте на цукор або просто хочете по можливості прибрати з раціону солодкі продукти, зверніть увагу на цей густий молочнокислий продукт. Почати краще з 1 порції в день.

Для схуднення

Повторюся, що в грецькому йогурті вкрай мало вуглеводів, що перетворює його в ідеальний дієтичний продукт. Його однаково корисно їсти на сніданок, обід або вечерю. Це хороший варіант офісного перекусу.

Грецьким йогуртом можна замінити жирну сметану на вашому столі. Ви тільки порівняйте: 135 калорій в одній порції знежиреного йогурту проти 440 калорій сметани.

Багато лікарів вважають грецький йогурт кращим дієтичним продуктом століття.Дійсно, в ньому дуже складно знайти недоліки.

Рецепт приготування - кожному покупцеві у вигляді докладної інструкції.
Оплата на картку Приватбанку - без комісії!

Пересилка Новою Поштою у відповідності з тарифами.
При замовленні від 400 грн. доставка по Україні безкоштовна.

 

Класичне морозиво з йогурту — ванільне

Список необхідних продуктів:

  • натуральний йогурт, типу грецького — 500 гр.
  • цукор — 280 гр.
  • ванільна есенція — 2 ч. л.

    Спосіб приготування:

  • Збиваємо міксером холодний йогурт із цукром і ванільною есенцією до повного розчинення цукру (крупинки не повинні відчуватися, якщо розтерти трохи йогурту пальцями).
  • Перекладаємо йогурт в глибоку пластмасову або металеву миску і ставимо в морозильну камеру на 45 хвилин.
  • Через 45 хвилин перевіряємо морозиво: якщо по краях він почав замерзати, розбиваємо кристали льоду з допомогою ручного або заглибного міксера. Але можна обійтися і звичайною виделкою.
  • Повертаємо морозиво в морозильну камеру ще на 30 хвилин. Якщо морозиво затверділо, повторюємо процедуру. І так кожні півгодини протягом 2-3 годин (чим більше повторень тим краще).
Перекладаємо морозиво в прямокутний контейнер і накриваємо кришкою або листом пергаментного паперу.

Полунично-йогуртове морозиво

Інгредієнти:

  • полуниця — 140 гр.
  • згущене молоко — 200 гр.
  • натуральний йогурт, типу грецького — 500 гр.

Приготування:

  1. Половину полуниці нарізаємо тонкими скибочками, а другу половину пюрируем в заглибним блендером або міксером.
  2. Ретельно перемішуємо полуничне пюре зі згущеним молоком, потім додаємо йогурт і ще раз акуратно перемішуємо.
  3. В кінці додаємо шматочки полуниці і перекладаємо масу в пластикову або металеву форму (зручно використовувати довгасту форму для кексів).
  4. Форму з морозивом щільно закриваємо кришкою або покриваємо листом пергаменту і ставимо в морозильну камеру на кілька годин або на ніч.
  5. Перед подачею розморожуємо морозиво при кімнатній температурі 15-30 хвилин і накладаємо ложкою, попередньо опустивши її в гарячу воду.

Шоколадне морозиво з йогуртом

Необхідні продукти:

  • чорний шоколад — 50 гр.
  • натуральний йогурт, типу грецького — 500 гр.
  • згущене молоко — 200 гр.

Спосіб приготування:

  1. Шоколад ламаємо на шматочки і розплавляємо на водяній бані. Коли шоколад перетвориться в однорідну блискучу глазур, знімаємо з вогню і залишаємо остигати.
  2. В окремій мисці змішуємо йогурт зі згущеним молоком і збиваємо міксером до утворення повітряної маси. Її консистенція повинна бути приблизно як йогурт в його первісному вигляді.
  3. Після того, як шоколад досягне кімнатної температури, додаємо його в йогуртовий крем і перемішуємо до однорідного стану.
  4. Залишаємо морозиво в холодильнику на 2 години, щоб воно повністю охололо.
  5. Потім перекладаємо його в контейнер і, накривши кришкою або листом пергаменту, залишаємо заморожуватися на 4 години.
Через годину після того, як ми поставили морозиво в морозильну камеру, виймаємо його і розбиваємо кристали льоду виделкою, заглибним блендером або ручним міксером. Повторюємо процедуру кожні 35-40 хвилин 5-6 разів.

Якщо у вас є час, через годину після заморозки можна періодично перемішувати морозиво виделкою кожні 30-45 хвилин, щоб розбити кристали льоду. Повторювати перемішування 5-6 разів. Таке морозиво вийде більш м'яке і еластичне.

#закваська #греческиййогурт #закваськаживойогурт #живойогурт #zakvasska #greekyogurt

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Тип закваскиДля йогурту
Основні
Вага1
Користувальницькі характеристики
Групова упаковкаЩільні непрозорі пакети 10шт*1г
Тип пакетапакет саше
Вигляд упаковкитриплекс
Придатний до:12/2024
Інформація для замовлення
  • Ціна: 9 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner