Продавець Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
909 відгуків
+380 (67) 574-26-20
+380 (96) 797-07-99
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"
Фермент Мейто для сирів ( банка 100 грамів на 10 000 л молока), фото 3
Фермент Мейто для сирів ( банка 100 грамів на 10 000 л молока), фото 4

Фермент Мейто для сирів ( банка 100 грамів на 10 000 л молока)

  • Немає в наявності
  • Код: 124

750 ₴

Фермент Мейто для сирів ( банка 100 грамів на 10 000 л молока)
Фермент Мейто для сирів ( банка 100 грамів на 10 000 л молока)Немає в наявності
750 ₴
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (96) 797-07-99
    Прийом замовлень у Viber
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (96) 797-07-99
    Прийом замовлень у Viber
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Пепсин харчовий, мікробіальний ренін, фермент для виготовлення сиру в домашніх умовах і на виробництві з коров'ячого та козячого молока.

1 банка (100 г) пепсина розрахована на 10 000 літрів молока.

Термін придатності — до грудня 2021 г

Пепсин Meito застосовується під час виробництва м'яких і твердих сортів сиру як у домашніх умовах, так і на виробництві. За допомогою пепсину Meito можна виготовити: звичайний домашній сир, розсольні сири (бринза, сулугуні, фета тощо), а також практично всі відомі тверді сорти сиру. Meito — натуральний продукт, що містить молокосвертувальні ферменти. Ці ферменти являють собою специфічні протеази, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячому сичужному ферменту. Але Meito водночас не містить тварин і хімічних компонентів, що сприятливо позначається на терміні зберігання і смакових якостях сиру. Meito зроблений за допомогою ферментації та подальшого сушіння рослинного харчового гриба.

Властивості: активність не менш ніж 300 000 одиниць, час згортання молока 30 хв.

 Молокосвертувальний фермент «Мейто» («MICROBIAL MEITO RENNET») — ренін рослинного походження (100% хімозину), що отримується японською технологією з висівок пшениці, вирощеної спеціально для приготування «Мейто».

Рекомендації: «Мейто» був схвалений Адміністрацією харчових продуктів і медикаментів як харчова добавка в США, Франції, Німеччині, Швейцарії, Великобританії та в інших країнах.

«Мейто» — не містить ГМО (протока випробувань No 3/8-А-5049/1-33621/1Е від 03.07.09г, Система сертифікації УкрСЕРПО, випробувальний центр Інституту екогієнії та токсикологів.Л.Медвів), перевірений інститутом харчової технології, екогеннієни та токсики МОЗ України (No3/8-А-351-08-26936Е від 24.01.2008), був схвалений Міністерством охорони здоров'я України як препарат, який відповідає всім вимогам санітарного законодавства України та є безпечним для здоров'я людини (санітарний гігієнічний препарат висновок No05.03.02-03/3625 від 28.01.2008г.

Стандарти якості: "Мейто" виробляються за суворо керованого процесу та його якість незмінно постійно. Саме "Мейто" відповідає найсуворішим стандартам ефективності та чистоти.

Термін придатності та зберігання: "Мейто" має термін придатності 3 роки без втрати активності (у разі правильного зберігання), що набагато більше, ніж у ферментів тварини та інших походженнях. Зберігати "Мейто" потрібно в щільно закритій банці в сухому, прохолодному місці (оптимальна температура зберігання 6-8 °C). Упаковка: Фермент “Мейто”  розфасований в алюмінієві пакети по 1 г. чистої ваги. Відповідно до стандартів України та міжнародними стандартами на кожній упаковці вказана фірма та країна-виробник, що підтверджено нанесеним штрих-кодом.

Вказівки щодо застосування: Розчин ферменту «Мейто» готується безпосередньо перед внесенням у молоко.

Рекомендована доза «Мейто» для виробництва твердих сирів від 5 до 8 грамів на 1 000 кг перероблюваної молокомесі. У разі, якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «Мейто» можна набагато зменшити. Фермент «Мейто» вноситься в молокосу після додавання до неї всіх необхідних компонентів (за температури сквашування (30-34 °C), залежно від типу сиру, потрібного часу згортання та сезону року), у такий спосіб: виміряна кількість «Мейто» розчинити в 10-кратному (відносно об'єму ферменту) об'єму холодної питної води та додати отриманий розчин у молокосуміш для вироблення сиру, у разі ретельного перемішування впродовж 5 хвилин. Кількість ферменту визначають з урахуванням того, що молочна суміш має упродовж 25-40 хвилин давати щільний, рівномірний на всій масі згусток, готовий до розрізу.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникMeito Sangyo
Країна виробникЯпонія
Основні
Вага100
Складпепсин
Тип дріжджівСухі
Користувацькі характеристики
Тип закваскиДля сирів, сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 750 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner