Фасування Заквасок, Фасування Лактози, у саше (для йогуртів, кефіру, калюжки, сирів)
Компанія «ЗАКВАГА» пропонує послуги фасування таких сипких харчових добавок, як заквасок і лактози в саше. Цей тип фасування зручний як виробнику продукції, так і користувачеві. Від якості фасування залежить термін збереження харчового харчування, а також привабливість зовнішнього вигляду, що важливо для реалізації товару.
Переваги фасування в саше
-
Екологічна чистота матеріалу, простота утилізації.
-
Захист розфасованого продукту від світла та вологи.
-
Точне дозування речовини, легкість обліку витрати.
-
Гігієнічність використання, простота зберігання.
Що пропонує «ЗАКВАська»?
-
Сертифіковане виробництво (НАССР ДСТУ ISO 22 000:2005).
-
Висока якість тари та фасування.
-
Ціни нижчі за ринкові.
-
Особисте спілкування з кожним клієнтом.
Кожне замовлення встановлюється окремо з менеджерами нашої компанії, визначається найоптимальніший варіант фасування. Докладну інформацію за характеристиками саше, цінами, умовами співпраці, оплати та доставки звертайтеся до консультантів «ЗАКВАСЬка».
| Користувальницькі характеристики | |
|---|---|
| Тип послуги | Фасовка |
| Вигляд упаковки | Сашкові |
| Тип фасованого продукту | Сипучі, порошать |
| Нанесення логотипу | За домовленністю |
| Обсяг тари | За домовленністю |
| Термін виконання | 15 дн |
- Ціна: від 1 ₴




