Форма для сиру Камамбер Камамбер/Джі/Краптен/Дорблю/Баварія Блю...
Професійна форма для отримання всіх типів м'яких сирів. Ідеальні параметри для приготування "Камбер" і сирів із цвіллю. Скошені донизу отвори у формі запобігають залипанню головки під час перевертання та пришвидшують відбирання сироватки.
Матеріал: харчовий ПНД(поліетилен низького тиску)
Діаметр верхній: 95 мм
Діаметр нижній: 80 мм
Висота з ніжками: 75 мм
Вихід продукції: 0,20-0,35 кг
Гастрономічний тур вишуканими світовими делікатесами — що може бути цікавішим і що подарує насолоду справжньому гурману та цінувальнику смакових феєрій? Чи не продаються в магазинах справжні сири зі 100% молока, зроблені ретельними сироварами Франції, Італії, Голландії? Не біда. Не складно в Україні зробити кулінарний сирний шедевр не тільки за знаменитими технологіями всесвітньо визнаних майстрів-сироделів, але з душею і талантом привнести нові смаки до палітри сирної різноманітності. Форма сиру слугує для приготування живого сиру з невеликої кількості молока. Отриманий сир у цій формі формується в гарну компактну головку вагою 200-300 грамів, і саме це дає можливість невеликій кількості молока в різних формах приготувати сир із різними смаками в одноразовому процесі ферментації.
Вершкові, розсольні, сири з цвіллю — феєрверк смаків у невеликих головках сиру — гастрономічний результат творчості власників професійних форм для сиру на 250 мл.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Вага | 350 |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Сир з цвіллю |
- Ціна: 42 ₴