Сир «Тросійський» — закваска на 100 літрів молока
Вихід сиру — 10%
· Російський сир належить до напівтвердих сирів. Має приємний жовтий відтінок і ажурний малюнок із дрібних очками на зрізі.Його відносять твердим сирам, що вирізняються високим рівнем молочнокислого бродіння.
· Російський сир наділений злегка кислуватим смаком і пластичною структурою. Жирність цих сирних ласощів зазвичай варіюється від 45 до 50%. Особливості виробництва сиру — це розчини молочнокислих бактерій, які розвивають корисну мікрофлору. Тривалість дозрівання таких бактерій — 60-62 доби.
Калорійність сиру Російського
Калорійність сиру Російського становить 363 ккал на 100 грамів продукту.
Склад і корисні властивості сиру Російського
Користуючись російського сиру, складно недооцінити. Одна третя цього продукту — чистий білок, завдяки цьому фактору він може бути у вегетаріанському меню, замінюючи м'ясні продукти.
Є в сирі ще один важливий елемент — молочний жир, він добре засвоюється організмом.
У цих ласощах майже немає вуглеводів, замість них список вітамінів і мінералів: група В (В12, В6, В9), С, РР, А. Саме міститься в ньому вітамін В12 допоможе прискорити лікування хвороб на кшталт анемії, малокровії та гепатиту.
Російський сир містить корисний, особливо для чоловіків, цинк. Також цей продукт має чималу кількість фосфору та кальцію, які необхідні в періоди будівництва кісток (calorizator). Його особливо часто рекомендують пацієнтам із захворюваннями суглобів.
Загалом, російський сир корисний і смачний, з багатим вітамінно-мінеральним складом продукт, який рекомендовано додавати його до раціону. А приготований власними руками — Російський сир подвійно корисний, смачний і потішить усю Вашу сім'ю.
Закваска — 5 грамів
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Основні | |
Вага | 5 |
Склад | Закваска |
Користувальницькі характеристики | |
Вихід сиру | 10-12 кг |
Упаковка | сашкові |
Кількість молока | 100 літрів |
Термін визрівання | від 2-х місяців |
- Ціна: 145 ₴