Закваска Домашній Йогурт «Густий» (Італія) - 1 пакетик на 1 літр молока
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 088
6,50 ₴
Показати оптові ціниЗакваска Домашній Йогурт «Густий» (Термін придатності - грудень 2024 р)
Хочете підвищити імунітет і поліпшити роботу травної системи? Тоді вам варто включити Живий йогурт в свій раціон. А для повної впевненості в продукті, пропонуємо готувати його з нашої закваскою.
Йогурт Густий рекомендовано готувати з незбираного молока, так як в закваску входять кремообразующие бактерії і при використанні молока найбільшою жирності йогурт виходить густим і сметанообразним.
Закваска Домашній Йогурт «Густий»
Позволяет з мінімальними витратами сил і засобів готувати класичний йогурт, дуже густий і некислий. | |
Для організму є цінним джерелом кальцію, амінокислот і вітамінів, що сприяє нормальній роботі кишечника. | |
Готувати краще з кип'яченого домашнього цільного молока або магазинного з найбільшою жирністю. |
Йогурт з даної закваски підходить і тим, хто погано переносить білок в молоці. Під впливом бактерій, він розпадається і його засвоюваність підвищується. | |
До кожної заквасці нашими технологами розроблені прості рецепти приготування, доступні навіть новачку! | |
Ідеально підходить для дитячого і дієтичного харчування, так як в складі має живі бактерії |
Торгова марка «ЗАКВАСЬка»
Закваски вироблені в Італії, відповідають європейським стандартам якості, що підтверджено сертифікатом. | |
Є професійним фасувальником порційних продуктів харчування на ринку України. | |
Забезпечує стабільні ціни, найдемократичніші на українському ринку. | |
Наша продукція абсолютно безпечна для здоров'я, розфасована на сучасному обладнанні в стерильних умовах. |
Кожна закваска це результат праці багатьох людей, фахівців. вчених, лаборантів, технологів. У заквасках ТМ ЗАКВАСЬка використані унікальні італійські технології з виробництва та комбінацій різних штамів бактерій. | |
Склад закваски
Лактоза, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactococcus lactls ssp. lactis,Lactococcus lactis ssp. cremoris |
Магазинні йогурти можуть містити, зовсім не корисні для вашого організму консерванти та барвники, тому краще готувати його вдома, з допомогою нашої закваски, будучи впевненим у його якості.
Як придбати продукцію в інтернет-магазині «ЗАКВАСЬка»
Замовлення на сайті або за телефоном
З вами зв'яжеться консультант для підтвердження замовлення та узгодження всіх деталей
100% передоплата готівковим і безготівковим розрахунком
Доставка замовлення
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для йогурту |
Основні | |
Вага | 1 |
Склад | Лактоза, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Lactococcus lactls ssp. lactis,Lactococcus lactis ssp. cremoris |
Користувальницькі характеристики | |
Вид пакету | саші 70 мм * 50 мм |
Температура заквашування | 37-38ﹾС |
Зберігання закваски | у морозильній камері |
Час сквашування | 7-8 годин при Т=37-38ﹾС |
Групова упаковка 1 | 10 штук по 1 г у загальному пакеті |
Матеріал пакету | триплекс |
Тип дріжджів | Ліофілізовані бактерії |
- Ціна: 6,50 ₴