Продавець Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
856 відгуків
+380 (67) 574-26-20
+380 (50) 669-83-52
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"
ЗАКВАСКА Домашній Катик (Італія) — 10 штук, 1 пакетик на 1 літр молока, фото 3
ЗАКВАСКА Домашній Катик (Італія) — 10 штук, 1 пакетик на 1 літр молока, фото 4

ЗАКВАСКА Домашній Катик (Італія) — 10 штук, 1 пакетик на 1 літр молока

  • Немає в наявності
  • Код: 079

40 ₴/упаковка

ЗАКВАСКА Домашній Катик (Італія) — 10 штук, 1 пакетик на 1 літр молока
ЗАКВАСКА Домашній Катик (Італія) — 10 штук, 1 пакетик на 1 літр молокаНемає в наявності
40 ₴/упаковка
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Термін придатності: лютий 2020 року.

Слово катык означає добавка (кат) до їжі, приправи, соус, з тюркського ковтун — «домішка до їжі», деревне-уїгурського ковток — «харчовий оцет».

Виготовляється з натурального молока за допомогою його сквашування спеціальними бактеріальними культурами. Від усіх інших різновидів простокваші ковтун відрізняється приготуванням його з кип'яченого молока, що забезпечує вищу жирність. Перед сквашуванням молоко під час кип'ятіння часто випаровується на третину. Сквалюється впродовж 6-10 годин у теплі (20-40 градусів) уникаючи трясіння й перемішування. Нерідко підфарбовується буряком або вишнею. Сучасні виробники пропонують ковтик не тільки традиційної, але й зниженої жирності.

Після зціджування катика виходить сузьма — продукт, що займає середнє положення між сиром і зміною.

Зберігається готовий ковтик 2-3 дні. Потім він стає кислішим і гострішим, і його вже можна додавати в жирні супи та бульйони. У Середньій Азії ковтик також вживають самостійно як кефір або додають у салати як заправу, оскільки він має достатню кислотність. Використовується для приготування холодного супу чалоп.

Закваска для Катика ТМ ЗАВАГАЛОКУ Містить комбінацію з болгарської палички та молочнокислих стрептококів. Таке поєднання забезпечує корисні властивості та високу поживну цінність цього продукту.

  • Мікроорганізми, за допомогою яких готується Катик, забезпечують високу засвоюваність і біологічну цінність напою.
  • Катик містить велику кількість вітамінів і мікроелементів, необхідних для підтримки здоров'я людини.
  • Катик пригнічує розвиток гнильної мікрофлори кишківника, відновлює її необхідний баланс.
  • Регулярне вживання катика дає змогу впоратися з проблемами травлення.
  • Катик має загальнозміцнювальну дію, сприяє збереженню молодості та довголіття.

Закваска розрахована на  1 літр молока

Час заквашування 8-10 годин за температури 37-38 °C

Склад:

Лактоза, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum

 

 

Характеристики
Основні атрибути
Тип закваскиДля кефіру
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Вид пакетуСаші 70мм*50мм
Групова упаковка 110шт*1г в загальному пакеті
Матеріал пакетутриплекс
Тип дріжджівЛіофілізовані бактерії
Основні
СкладЛактоза, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum
Вага1
Інформація для замовлення
  • Ціна: 40 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner