Закваска Домашний Йогурт «Швидкий» (Сок придатності — грудень 2023 г)
Хочете підвищити імунітет і поліпшити роботу травної системи? Тоді вам варто додати йогурт до свого раціону. А для повної впевненості в продукті пропонуємо готувати його з нашої закваської. Поготів, що Йогурт "Швидкий" — це продукт для людей, які високо цінують свій час. Усього 5 годин і свіжий йогурт готовий!
Закваска Домашний Йогурт «Швидкий»
Дзволяє з мінімальними витратами сил і засобів готувати класичний йогурт, густий і некислий. заквашування лише 5 годин!. | |
Для орга, НСтру є цінним джерелом кальцію, амінокислот і вітамінів, що сприяє нормальній роботі кишківника. | |
Виготовляється за унікальною італійською рецептурою. |
Йогурт із цієї розчини підходить і тим, хто погано переносить білок у молоці. Під впливом бактерій, він розпадається і його засвоюваність підвищується. | |
З цією закваською можна використовувати будь-яке молоко — домашнє чи магазинне. | |
Ідеально підходить для дитячого та дієтичного харчування. |
Торгова марка «ЗАКВАСЬКА»
Закваски зроблені в Італії, відповідають європейським стандартам якості, що підтверджено сертифікатом. | |
Є професійним фасувальником порційних харчових продуктів на ринку України. | |
Забезпечує стабільні ціни, демократичні на українському ринку. | |
Наша продукція абсолютно безпечна для здоров'я, розфасована на сучасному обладнанні в стерильних умовах. |
Склад розчину
Streptococcus salivarius sp thermophilus, Lactobacillus delbrueckii sp bulgaricus, лактоза |
Магазинні йогурти можуть містити, зовсім не корисні для вашого організму консерванти та барвники, тому краще готувати його вдома, за допомогою нашої закваски, бувши впевненим у його якості.
Як придбати продукцію в інтернет-магазині «ЗАКВАСЬка»
Заказ на сайті або телефоном
З вами зв'яжеться консультант для підтвердження замовлення й узгодження всіх деталей
100% предоплата наличним і безналічним розрахунком
Доставка замовлення
Відгуки про наші продукти на сайті irecommend.ru
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для йогурту |
Основні | |
Вага | 1 |
Склад | Streptococcus salivarius sp thermophilus, Lactobacillus delbrueckii sp bulgaricus, Лактоза |
Користувальницькі характеристики | |
Вид пакету | саші 70 мм * 50 мм |
Температура заквашування | 41-43 |
Зберігання закваски | у морозильній камері |
Час сквашування | 4,5-5,5 годин |
Групова упаковка 1 | 10 штук по 1 г у загальному пакеті |
Матеріал пакету | триплекс |
- Ціна: 45 ₴/упаковка