Продавець Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
887 відгуків
+380 (67) 574-26-20
+380 (50) 669-83-52
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"
впередназад
Фермент Мейто для сирів (1 грам на 100 л молока), фото 3
Фермент Мейто для сирів (1 грам на 100 л молока), фото 4
Фермент Мейто для сирів (1 грам на 100 л молока), фото 5
Фермент Мейто для сирів (1 грам на 100 л молока), фото 6
Фермент Мейто для сирів (1 грам на 100 л молока), фото 7
Фермент Мейто для сирів (1 грам на 100 л молока), фото 8

Фермент Мейто для сирів (1 грам на 100 л молока)

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 03-004

34 ₴

Показати оптові ціни
Фермент Мейто для сирів (1 грам на 100 л молока)
Фермент Мейто для сирів (1 грам на 100 л молока)В наявності
34 ₴
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Пепсин харчовий, микробиальный ренін, фермент для виготовлення сиру в домашніх умовах і на виробництві з коров'ячого та козячого молока.

1 пакетик (1 г) пепсину розрахований на 100 літрів молока.

Строк використання - до січня 2025р.

Пепсин Meito застосовується при виробництві м'яких і твердих сортів сиру в домашніх умовах, так і на виробництві. З допомогою пепсину Meito можна виготовити: звичайний домашній сир ропні сири (бринза, сулугуні, фета тощо), а також практично всі відомі тверді сорти сиру. Meito ― натуральний продукт, що містить молокосвертывающие ферменти. Ці ферменти являють собою специфічні протеази, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячьему сычужному ферменту. Але Meito при цьому не містить тваринних і хімічних компонентів, що сприятливо позначається на терміні зберігання і смакових якостей сиру. Meito проведений за допомогою ферментації і подальшої сушки рослинного харчового гриба.

Властивості: активність не менш 300 000 одиниць, час згортання молока 30 хв.

Молокосвертывающий фермент «Мейто» («MICROBIAL MEITO RENNET») ― ренін рослинного походження (100 % химозина), одержуваний по японській технології з висівок пшениці, вирощеної спеціально для приготування «Мейто».

Рекомендації: «Мейто» був схвалений Адміністрацією продуктів харчування і медикаментів як харчова добавка в США, Франції, Німеччини, Швейцарії, Великобританії та в інших країнах.

«Мейто» ― не містить ГМО (протокол випробувань № 3/8-А-5049/1-33621/1Е від 03.07.09 р, Система сертифікації УкрСЕРПО, випробувальний центр Інституту екогігієни і токсикології ім.Л.І.Ведмедя), перевірений інститутом харчової технології, екогігієни і токсикології МОЗ України (№3/8-А-351-08-26936Е від 24.01.2008), був схвалений Міністерством охорони здоров'я України як препарат, що відповідає вимогам санітарного законодавства України і є безпечним для здоров'я людини (санітарне гігієнічний висновок №05.03.02-03/3625 від 28.01.2008 р.

Стандарти якості: "Мейто" проводиться за строго керованому процесі та його якість незмінно постійно. Саме "Мейто" відповідає найсуворішим стандартам ефективності та чистоти.

Срок годности и хранения: “Мейто” имеет срок годности 3 года без потери активности (при правильном хранении), что гораздо больше, чем у ферментов животного и других происхождениях. Хранить “Мейто” нужно в плотно закрытой банке в сухом, прохладном месте (оптимальная температура хранения 6-8 С°). Упаковка: Фермент “Мейто”  расфасован в алюминиевые пакеты по 1 гр. чистого веса. В соответствии со стандартами Украины и международными стандартами на каждой упаковке указана фирма и страна-изготовитель, что подтверждено нанесенным штрих-кодом.

Указания по применению: Раствор фермента «Мейто» готовится непосредственно перед внесением в молоко.

Рекомендуемая доза «Мейто» для производства твердых сычужных сыров от 5 до 8 грамм на 1 000 кг перерабатываемой молокосмеси. В случае, если скорость сворачивания не важна, количество внесения «Мейто»можно гораздо уменьшить. Фермент «Мейто» вносится в молокосмесь после добавления в нее всех необходимых компонентов (при температуре сквашивания (30-34 С°), в зависимости от вида сыра, нужного времени сворачивания и сезона года), следующим образом: отмеренное количество «Мейто» растворить в 10-кратном (относительно объема фермента) объеме холодной питьевой воды и добавить полученный раствор в молокосмесь для выработки сыра, при тщательном перемешивании в течение 5-минут. Кількість ферменту визначають з урахуванням того, що молочна суміш повинна протягом 25-40 хвилин давати щільний, рівномірний по всій масі згусток готовий до розрізанні.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникMeito Sangyo
Країна виробникЯпонія
Основні
Вага1
Складпепсин
Тип дріжджівСухі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 34 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner