Фермент Мейто для сирів (1 грам на 100 л молока)
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 03-004
34 ₴
Показати оптові ціниПепсин харчовий, микробиальный ренін, фермент для виготовлення сиру в домашніх умовах і на виробництві з коров'ячого та козячого молока.
1 пакетик (1 г) пепсину розрахований на 100 літрів молока.
Строк використання - до січня 2025р.
Пепсин Meito застосовується при виробництві м'яких і твердих сортів сиру в домашніх умовах, так і на виробництві. З допомогою пепсину Meito можна виготовити: звичайний домашній сир ропні сири (бринза, сулугуні, фета тощо), а також практично всі відомі тверді сорти сиру. Meito ― натуральний продукт, що містить молокосвертывающие ферменти. Ці ферменти являють собою специфічні протеази, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячьему сычужному ферменту. Але Meito при цьому не містить тваринних і хімічних компонентів, що сприятливо позначається на терміні зберігання і смакових якостей сиру. Meito проведений за допомогою ферментації і подальшої сушки рослинного харчового гриба.
Властивості: активність не менш 300 000 одиниць, час згортання молока 30 хв.
Молокосвертывающий фермент «Мейто» («MICROBIAL MEITO RENNET») ― ренін рослинного походження (100 % химозина), одержуваний по японській технології з висівок пшениці, вирощеної спеціально для приготування «Мейто».
Рекомендації: «Мейто» був схвалений Адміністрацією продуктів харчування і медикаментів як харчова добавка в США, Франції, Німеччини, Швейцарії, Великобританії та в інших країнах.
«Мейто» ― не містить ГМО (протокол випробувань № 3/8-А-5049/1-33621/1Е від 03.07.09 р, Система сертифікації УкрСЕРПО, випробувальний центр Інституту екогігієни і токсикології ім.Л.І.Ведмедя), перевірений інститутом харчової технології, екогігієни і токсикології МОЗ України (№3/8-А-351-08-26936Е від 24.01.2008), був схвалений Міністерством охорони здоров'я України як препарат, що відповідає вимогам санітарного законодавства України і є безпечним для здоров'я людини (санітарне гігієнічний висновок №05.03.02-03/3625 від 28.01.2008 р.
Стандарти якості: "Мейто" проводиться за строго керованому процесі та його якість незмінно постійно. Саме "Мейто" відповідає найсуворішим стандартам ефективності та чистоти.
Срок годности и хранения: “Мейто” имеет срок годности 3 года без потери активности (при правильном хранении), что гораздо больше, чем у ферментов животного и других происхождениях. Хранить “Мейто” нужно в плотно закрытой банке в сухом, прохладном месте (оптимальная температура хранения 6-8 С°). Упаковка: Фермент “Мейто” расфасован в алюминиевые пакеты по 1 гр. чистого веса. В соответствии со стандартами Украины и международными стандартами на каждой упаковке указана фирма и страна-изготовитель, что подтверждено нанесенным штрих-кодом.
Указания по применению: Раствор фермента «Мейто» готовится непосредственно перед внесением в молоко.
Рекомендуемая доза «Мейто» для производства твердых сычужных сыров от 5 до 8 грамм на 1 000 кг перерабатываемой молокосмеси. В случае, если скорость сворачивания не важна, количество внесения «Мейто»можно гораздо уменьшить. Фермент «Мейто» вносится в молокосмесь после добавления в нее всех необходимых компонентов (при температуре сквашивания (30-34 С°), в зависимости от вида сыра, нужного времени сворачивания и сезона года), следующим образом: отмеренное количество «Мейто» растворить в 10-кратном (относительно объема фермента) объеме холодной питьевой воды и добавить полученный раствор в молокосмесь для выработки сыра, при тщательном перемешивании в течение 5-минут. Кількість ферменту визначають з урахуванням того, що молочна суміш повинна протягом 25-40 хвилин давати щільний, рівномірний по всій масі згусток готовий до розрізанні.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Meito Sangyo |
Країна виробник | Японія |
Основні | |
Вага | 1 |
Склад | пепсин |
Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 34 ₴