Продавець Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
895 відгуків
+380 (67) 574-26-20
+380 (96) 797-07-99
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"
Сир Буррата (5 літрів — закваска — + фермент), фото 3
Сир Буррата (5 літрів — закваска — + фермент), фото 4

Сир Буррата (5 літрів — закваска — + фермент)

  • Немає в наявності
  • Код: 03-003

15 ₴/комплект

Сир Буррата (5 літрів — закваска — + фермент)
Сир Буррата (5 літрів — закваска — + фермент)Немає в наявності
15 ₴/комплект
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (96) 797-07-99
    Прийом замовлень у Viber
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (96) 797-07-99
    Прийом замовлень у Viber
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Сир БУРАТА готується з 5 літрів домашнього молока (не підданий термічної обробки)

Час приготування — 2 часа

Робиться з молока, вершків, невеликої кількості солі, розчину  та ферменту. Жодних ароматизаторів, консервантів, барвників і до того ж такої хімії. Це дуже соковитий і ніжний італійський сир у формі мішечка з вершковою начинкою всередині.

Історія цього сиру почалася 1920 року в місті Андрія регіону Апулія, а перекладається російською burro як олія. Спосіб приготування сиру Буррата швидко став відомим і популярним у всій Італії, а незабаром і у світі. Варто зазначити, що сир Буррата неймовірно багатий на кальцій і дуже корисний для травлення. З цілком зрозумілих причин молочний продукт має маленький термін придатності — лише 48 годин. Спочатку бурату продавали обв'язаним листям асфоделі (рослини сімейства лілейних), які втрачають свій колір менш ніж за 48 годин, і видно, що сир уже не свіжий. Також листя допомогло бураті тримати форму.

У сучасних магазинах делікатес продається в поліетиленовій обгортці, але для збереження традицій обв'язується зеленою стрічкою. Зараз у нас цей сир можна спробувати тільки на замовлення в ресторанах італійської кухні. Зате можна приготувати Буррата в домашніх умовах із цільного коров'ячого молока. В основі його лежить сирне «тесто» від Моцарели. Звісно, сир цей придумали не спеціально, а для виготовлення моцарели безвідходним, адже під час безперервного процесу залишаються шматочки меншого, ніж стандартний, розміру. Де-небудь із них роблять перліні або моцареллу міні, в інших місцях — буррату. Маленькі залишки моцарели почали змішувати з вершками та набивати ними наступну партію моцарели.

 

 

 

Їдають сир свіжої та кімнатної температури. Сир Буррата подається на стіл не розрізаним на овочевій подушці. За найкращими італійськими традиціями поєднувати його потрібно зі свіжими м'ясистими помідорами, зеленню (руккола, базилік), соусом песто, оливковою олією, бальзамічним соусом. Подається до столу в розрізаному вигляді. У середньому одна порція сиру "Буррата" важить не більш ніж 700 грамів. 

 

 

 

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Тип закваскиДля м'якого сиру
Основні
Вага1
Складзакваска і фермент
Тип молокаКоров'яче
Користувацькі характеристики
Вихід сиру700-900
Упаковкасашкові
Кількість молока5 літрів
РецептРецепти кожному покупцеві в друкованому вигляді
Інформація для замовлення
  • Ціна: 15 ₴/комплект

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner