Продавець Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
856 відгуків
+380 (67) 574-26-20
+380 (50) 669-83-52
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"
Форма для м'яких сирів до 0,4 кг "Рикотниця", фото 3
Форма для м'яких сирів до 0,4 кг "Рикотниця", фото 4
Форма для м'яких сирів до 0,4 кг "Рикотниця", фото 5

Форма для м'яких сирів до 0,4 кг "Рикотниця"

  • Немає в наявності
  • Код: 1-008

53 ₴

Форма для м'яких сирів до 0,4 кг "Рикотниця"
Форма для м'яких сирів до 0,4 кг "Рикотниця"Немає в наявності
53 ₴
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Італійський кошик
Професійна форма для отримання всіх типів м'яких сирів.
Матеріал: харчовий ПНД(поліетилен низького тиску)
Діаметр верхній: 125 мм
Діаметр нижній: 85 мм
Висота з ніжками: 65 мм
Вихід продукції: 0,3-0,4 кг

Форма для сиру 0,4 кг підходить для приготування живого вершкового сиру, всіх типів розсольних сирів. З невеликої кількості молока творчість сиророба дає змогу отримати цілу палітру гастрономічних шедеврів. Маленька акуратна головка сиру конусної форми стане гідним результатом кулінарного мистецтва — народження справжнього сиру. 
Конструкція форми дає можливість швидкого відтоку сироватки по всьому об'єму, рівномірного розподілу щільності сирної голови, як наслідок, чудовий і швидкий результат за мінімальних витрат і зусиль. 

РЕКОТТА

Традиційну Рікотту роблять в Італії із сироватки, яка удосталь залишається після приготування твердих сирів. Використовувати сироватку потрібно якнайшвидше після зливання. З Рікотти готують тальятеллі (пельмені), додають у лазанью, пироги. Можна їсти просто як сир. Рікота схожа на наш рідний сир, тільки ніжніший і має присмак кип'яченого молока. Недарма походження назви пов'язане зі словами "двічі варена".

Інгредієнти

  • 8 л свіжої сироватки
  • 125 мл 6% оцту або 1 столова ложка оцтової есенції (70%) розчинена у 125 мл води

(Вихід — 200-250 г)   

  1. Нагрійте сироватку до 90 °C, постійно помішуючи.
  2. Зніміть каструлю з вогню та додайте оцет у сироватку. Мішайте довгою ложкою. Пластівці Рікотти будуть спливати та збиратися на поверхні.
  3. Великий шумівкою збирайте пластівці та викладайте в кошик для Рікотти або в невеликий друшляк.
  4. Для ніжного сиру дайте постояти 1 годину, для щільнішого та твердішого залиште у формі стікати й ущільнюватися 6-7 годин.
  5. Перекладіть сир у харчовий контейнер і поставте в холодильник. Можна зберігати в холодильнику до 1 тижня. Також можна відразу додати сіль і перемішати.
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
Вид сируРікотта, м'які
Основні
Вага400
Інформація для замовлення
  • Ціна: 53 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner