Для виготовлення сиру та віджимання сироватки
Матеріал: харчовий РР
Діаметр верхній: 240 мм
Діаметр нижній: 150 мм
Висота: 75 мм
Вихід продукції: 1,5-2,5 кг
Сучасний сирний віджим, зручний і правильної форми допомагає швидко відокремити сирне зерно від сироватки, виключає втрати сирної маси, формує гарний пласт домашнього сиру (або будь-якого іншого свіжого м'якого сиру).
Форму для приготування сиру дуже часто називають сирним ситом або сирним віджимом. Безумовно, ґрунтуючись на досягненні головної мети-повчання сирога методом відділення сироватки, можна назвати цей виріб і «цедилкою». Але, ми як виробник, все-таки називаємо цей продуктформою для отримання сиру.
Річ у тім, що особливості цього виробу відрізняють його від усіх можливих кущарних пристосувань. Сітчаста структура форми для сиру являє собою різні за довжиною, формою та шириною отвори. Кругові, радіальні прямокутні-оні розташовані в чітко задуманому конструкторами порядку для максимально швидкого відведення рідини із сирної маси. Водночас навіть дуже м'який ніжний сирок ніколи під власною вагою не провалюється в отвори форми.
На перший погляд, просте пристосування для віджимання сиру насправді являє собою досить складний виріб, геометрично завершений у своїй головній перевагі.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Тип | М'який сир |
- Ціна: 63 ₴