Італійський кошик
Для приготування бринзи, сулугуні та інших гарячих сирів
Легкий спосіб приготувати по-справжньому смачний і корисний сир із невеликої кількості молока. Мінімум витрат і простота використання форми для м'якого сиру 0,6 л — рекомендації професійних сироробів.
Матеріал: харчовий ПНД(поліетилен низького тиску)
Діаметр верхній: 120 мм
Діаметр нижній: 115 мм
Висота: 70 мм
Вихід продукції: 0,3-0,8 кг
Професійна форма для отримання гарної сирної головки призначена для формування більшості різновидів м'яких сирів і сирів із цвіллю. Дренажні отвори по всьому контуру сирної форми ефективні для відділення сироватки під час виробництва сирів, що самоформуються, створюють правильну аерацію сирного зерна під час виготовлення продукту типу Брі та сирів із цвіллю.
Матеріал форми — ПНД (поліетилен низького тиску) використовується в харчовій промисловості з 1976 року, абсолютно інертний до молочної кислоти, не змінює своїх фізико-хімічних властивостей у разі тривалого використання.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Вага | 800 |
Тип | М'який сир |
- Ціна: 59 ₴