Закваска домашній Ацидофільний йогурт (Сок придатності — грудень 2025 г)
Хочете підвищити імунітет і поліпшити роботу травної системи? Тоді вам варто увімкнути йогурт з Ацидофільною паличкою до свого раціону. А для повної впевненості в продукті пропонуємо готувати його з нашої закваської.
Закваска Ацидофільний йогурт
![]() |
Дзволяє з мінімальними витратами сил і засобів готувати ацидофільний йогурт, густий і з характерною кислинкою. |
![]() |
Для орга, НСтру є цінним джерелом кальцію, амінокислот і вітамінів, що сприяє нормальній роботі кишківника. |
![]() |
Регулярно вживати Ацидофильных продуктів сприятливо впливає на обмінні процеси організму, сприяє зміцненню імунітету та відновлює захисні механізми. |
![]() |
Особливо показаний ацидофільний йогурт людям, які пройшли лікування антибіотиками, у яких порушена мікрофлора кишківника та ослаблений організм. |
![]() |
Ацидофільна паличка в травному тракті починає виділяти антибіотики (нікозин, лакталін, лізин, низ), які пригнічують процеси гниття й гублять патогенну мікрофлору. |
![]() |
Ідеально підходить для дитячого та дієтичного харчування. |
Торгова марка «ЗАКВАСЬКА»
![]() |
Закваски зроблені в Італії, відповідають європейським стандартам якості, що підтверджено сертифікатом. |
![]() |
Є професійним фасувальником порційних харчових продуктів на ринку України. |
![]() |
Забезпечує стабільні ціни, демократичні на українському ринку. |
![]() |
Наша продукція абсолютно безпечна для здоров'я, розфасована на сучасному обладнанні в стерильних умовах. |

Склад розчину
![]() |
Lactobacillus acidophilus, Streptococcus salivarius sp thermophilus, Lactobacillus delbrueckii sp bulgaricus, лактоза |
Магазинні йогурти можуть містити, зовсім не корисні для вашого організму консерванти та барвники, тому краще готувати його вдома, за допомогою нашої закваски, бувши впевненим у його якості.
Як придбати продукцію в інтернет-магазині «ЗАКВАСЬка»

Заказ на сайті або телефоном

З вами зв'яжеться консультант для підтвердження замовлення й узгодження всіх деталей

100% предоплата наличним і безналічним розрахунком

Доставка замовлення
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для йогурту |
Основні | |
Вага | 1 |
Склад | Lactobacillus acidophilus, Streptococcus salivarius sp thermophilus, Lactobacillus delbrueckii sp bulgaricus, Лактоза |
Користувальницькі характеристики | |
Вид пакету | саші 70 мм * 50 мм |
Температура заквашування | 38-40 С |
Зберігання закваски | у морозильній камері |
Час сквашування | 6-8 годин у теплому місці |
Групова упаковка 1 | 10 штук по 1 г у загальному пакеті |
Матеріал пакету | триплекс |
Тип дріжджів | Ліофілізовані бактерії |
Інформація для замовлення
- Ціна: 70 ₴/упаковка