Продавець Интернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
764 відгуків
+380 (98) 151-41-55
+380 (57) 727-03-55
+380 (67) 574-26-20
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"
Закваска Домашний ЙОГУРТ "Класика" — 1 пакетик на 1 літр молока (Італія), фото 2

Закваска Домашний ЙОГУРТ "Класика" — 1 пакетик на 1 літр молока (Італія)

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 044

6 

Показати оптові ціни
Закваска Домашний ЙОГУРТ "Класика" — 1 пакетик на 1 літр молока (Італія)
Закваска Домашний ЙОГУРТ "Класика" — 1 пакетик на 1 літр молока (Італія)Готово до відправки
+380 (98) 151-41-55
  • +380 (57) 727-03-55
  • +380 (67) 574-26-20
    sms с реквизитами
  • +380 (50) 669-83-52
+380 (98) 151-41-55
  • +380 (57) 727-03-55
  • +380 (67) 574-26-20
    sms с реквизитами
  • +380 (50) 669-83-52
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для домашнього ГОГУРТА "Класика" — 1 пакетик на 1 літр молока

Унікальне пропонування для всіх, хто віддає перевагу корисним і смачним натуральним продуктам для себе та своєї родини. Ми пропонуємо  закваску для йогурту, розраховану на 1 літр молока. Для тих, хто не хоче зберігати готовий продукт у холодильнику, а вживає завжди свіжоприготований йогурт!

ВСЕ ВЖИВАЛЬ ПРОДУКТ!

НИЗКА ЦІНУ!

ЗРУЧНЕ ПАКОВАННЯ!

НЕ НАДОВБАТИ!

ПОЛІЗНО І СМАЧНО! ТАК ЄЩЕ І ПРОЩЕ ПРОСТОГО!!!

Відгуки про наші продукти на сайті irecommend.ru

Найпростіший спосіб уникнути будь-яких нездужань — щодня пити живий йогурт ТМ «ЗАКВАСЬка». Так ти й покращиш самопочуття, і поповниш ряди довгожителів! А ще цей смачний і корисний продукт легко приготувати в домашніх умовах.

Оцінити йогурт гідно можна з огляду на таке.

1. Йогурт перетравлюється краще, ніж молоко. Багато людей, які страждають на нестерпність лактози або алергії на молочний білок, можуть їсти йогурт. Ферментація розщеплює молочний цукор, перетворюючи його на глюкозу та галактозу, які легко засвоюються організмом.

2. Йогурт допомагає товстій кишці залишатися здоровою. Лікарі часто кажуть: "Ви здорові настільки, наскільки здорова ваша товста кишка". Йогурт містить лактобактерії, які сприятливо впливають на роботу кишківника, сприяючи одночасно тому, щоб запобігти ризику розвитку раку товстої кишки.

3. Йогурт сприяє покращенню засвоєння інших поживних речовин. Корисні бактерії, що містяться в йогурті, допомагають ефективнішому засвоєнню кальцію і вітамінів групи B.

4. Йогурт зміцнює імунітет. Є дані, що, якщо людина щодня з'їдає дві склянки йогурту, її організм інтенсивно прогулює імунітет інтерферон, що підвищує.

5. Йогурт допомагає відновлюватися після кишкових інфекцій. Також корисно їсти йогурт, якщо ви приймаєте антибіотики, тому що він мінімізує негативний вплив цієї групи препаратів на слизову оболонку кишківника.

Антибіотики вбивають не тільки шкідливі, а й корисні бактерії, які живуть у кишківнику. Живі бактеріальні культури йогурту допомагають відновити мікрофлору кишківника, перш ніж патогени почнуть розмножуватися й переважають над корисними бактеріями.

6. Йогурт може пригнічувати грибкові інфекції. Є вірогідні дані, що, якщо щодня з'їдати дві склянки натурального йогурту, це сприятиме підтримці нормальної мікрофлори піхви, а також знизить можливість розвитку грибкових інфекцій.

7. Йогурт — цінне джерело кальцію. У двох склянках йогурту міститься 450 мг кальцію. Це половина рекомендованої добової норми споживання кальцію для дитини та приблизно 30-40% норми для дорослих. Оскільки наявність живих бактеріальних культур покращує засвоєння кальцію, з цього випливає, що, вибираючи між йогуртом і молоком, перевагу потрібно віддати першому.

8. Йогурт — чудове джерело білків. Натуральний йогурт містить 10-14 г білка (два стаканчики), що становить 20% рекомендованої добової норми споживання для будь-якої людини. І знову йогурт, що містить живі бактеріальні культури, дає організму білків більше, ніж молоко (навчається 10 г і 8 г, відповідно). У процесі ферментації під час виготовлення йогурту молочний білок перетворюється, і організм засвоює його набагато легше.

9. Йогурт знижує рівень "поганого" холестерину. Є думка, що додавання до раціону йогурту може вплинути на рівень холестерину. Причому позитивно, знижуючи "поганий" холестерин. Утім, ця логіка потребує підтвердження.

10. Йогурт — продукт "комбінації". Дві поживні властивості йогурту підтверджують цю думку. По-перше, він легко засвоюється організмом, а по-друге, покращує засвоєння вітамінів і мікроелементів, одержуваних з інших продуктів. Саме тому йогурт можна використовувати як соус або замінити ним Сметану.

Можливо, нам треба брати приклад з тих народів, які їдять багато йогурту, наприклад, з болгар. Болгарія відома своїми довгожителями й тим, що багато людей у цій країні залишаються здоровими навіть у похилому віці.

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Тип закваскиДля йогурту
Основні
Вага1
Користувальницькі характеристики
Групова упаковка10 штук в непрозорому пакеті
Упаковкатриплекс
Термін придатності
Придатний до:12/2024
Інформація для замовлення
  • Ціна:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner