Маскарпоні — ЩЕ ПРОСТОГО!!!
Сир готується з 3 літрів вершково-молочної суміші жирністю 25-35%.
Робиться з молока, вершків, розчину та ферменту. Жодних ароматизаторів, консервантів, барвників і до того ж такої хімії.
Цей сир завжди асоціюється в нас із найніжнішими десертами. З нього роблять знаменитий десерт Тірамісу, подають зі свіжими сезонними ягодами. Часто макарпоне додають у крем-сир під час приготування чизкейків.
По суті Маскарпоні — густа, щільна та жирна сметана, але без характерної кислинки. Тому цей сир можна використовувати як сумішену в десертах, соусах, рецептах страв... і просто з млинцями!
У магазинах Маскарпоне коштує досить дорого, але сир домашнього приготування з вершків обійдеться вам мінімум удвічі дешевший. Приготувати макарпоне так просто, що більшість шеф-кухарів ресторанів готують його самі для своїх десертів. Спробуйте і ви!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Вихід сиру | 1200-1500 |
Упаковка | сашкові |
Тип закваски | Для сирів, сиру |
Кількість молока | 3 літрів |
Основні | |
Склад | закваска+фермент |
Вага | 1 |
- Ціна: 18 ₴/комплект