ОСЕТИНСЬКИЙ СИР― ПРОСТІШЕ ПРОСТОГО!!!
Сир готується з 10 літрів домашнього молока (не підданого термічній обробці)
Час приготування: 1 годину
Улюблений нині багатьма Осетинський сир є національним блюдом осетинської кухні, споживається в чистому вигляді, а також додається в якості одного з інгредієнтів в багато страви.
Опис Осетинського сиру
Цей сир є м'яким, має дуже характерний смак і аромат, і може зберігатися протягом тривалого часу. Для приготування цього смачного сиру використовують свіже коров'яче, овече та козяче молоко, куди додається сироватка на основі ферментів.
Корисні і шкідливі властивості Осетинського сиру
Цей приголомшливий за смаком сир не дарма був одним з основних продуктів харчування у осетинів. Він є енергетично цінним продуктом, що швидко наповнює силами і енергією, відновлює сили навіть після дуже великої фізичної або розумової напруги. Користь Осетинського сиру також полягає в тому, що він є багатим джерелом вітамінів групи В, вітамінів А і Е, а також кальцію, фосфору, цинку і інших потрібних організму елементів. Регулярне споживання цього продукту робить кістки і м'язи міцніше, покращує стан нігтів, волосся і зубів, а також сприятливо впливає на шкіру.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Основні | |
Вага | 0.15 |
Склад | Фермент "Мейто" |
Користувацькi характеристики | |
Тип закваски | Для сирів, сиру |
Групова упаковка | 10 штук |
Вихід сиру | 900-1100 г |
Упаковка | сашкові |
Кількість молока | 5 літрів |
- Ціна: 7,50 ₴