АДИГЕЙСЬКИЙ СИР — ЩЕ ПРОСТОГО!!!
Сир готується з 10 літрів домашнього молока (непідданий термічної обробки)
Час приготування — 1 година
Адигійський сир схожий на щільно пресований сир, тільки ніжнішої структури. Готується він із молока з використанням молочної сироватки та солі. Цей сир вважається дієтичним, попри свою велику харчову цінність. Багатий вітамінами групи B, кальцієм, магнієм, фосфором, натрієм, цинком.
- Сир добре поєднується з зеленню, макаронів, фруктами та овочами. Його можна пожежити на сковороді в вершковій олії — наріж неолистими пластами сир, приправ улюбленими приправами або прянощами та виклади на сковороду.
- Любить сир і панірування з яйця та сухарів. Такий сир буде смачним у теплому вигляді, з скоринкою зовні, але м'який і ніжний усередині.
- Можеш використовувати сир як начинку для вареників, приправ травами та положі сир у тісто.
- Використовуй сир як основу для соусу — подрібни із сумішеною та приправами в блендері.
- Додай адигейський сир до сиру та приготуй сирники — вони будуть сушеними та пишнішими.
- Сир можна використовувати як фаршу в м'ясні рулети або м'ясо птиці.
- Використовуй адигейський сир як начинку для пирога або як основу для ніжного солодкого шизкейка.
#закваська
#йогурткласика
#живойогурт
#zakvasska
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Користувальницькі характеристики | |
Вихід сиру | 900-1100 г |
Групова упаковка | 10 штук |
Упаковка | сашкові |
Тип закваски | Для сирів, сиру |
Кількість молока | 5 літрів |
Основні | |
Склад | Фермент "Мейто" |
Вага | 0.15 |
- Ціна: 8,50 ₴