Продавець Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
876 відгуків
+380 (67) 574-26-20
+380 (50) 669-83-52
Харків, Україна
Кошик
Інтернет-магазин "ЗАКВАСЬка"
Сир ФЕТА з 10 літрів молока - тільки закваска, фото 3
Сир ФЕТА з 10 літрів молока - тільки закваска, фото 4

Сир ФЕТА з 10 літрів молока - тільки закваска

  • Готово до відправки
  • Код: 119

18 ₴

Сир ФЕТА з 10 літрів молока - тільки закваска
Сир ФЕТА з 10 літрів молока - тільки закваскаГотово до відправки
18 ₴
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
+380 (67) 574-26-20
Прийом замовлень у Viber, WhatsApp
  • +380 (50) 669-83-52
    Прийом замовлень у Viber
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Найвідоміший у світі, сорт свіжого сиру. Він широко використовується в салатах і для приготування соусів. Сир Фета є прекрасним доповненням до різних салатів (наприклад, грецький чи італійський). Також він прекрасно плавиться. Фету можна є свіжою, відразу після приготування, а можна приготувати розсіл і витримати її там для отримання більш пікантного смаку і збільшення терміну зберігання.

Здавна Фету готували балканські пастухи, доглядаючи за своїми стадами кіз і овець, на передгір'ях Карпат.
Коров'яче молоко, в якості вихідної сировини, стали використовувати вже пізніше — це Європейська традиція. І Фета так органічно вписалася в грецьку кухню, що ми знаємо її, як зразок кулінарного мистецтва Еллади.

А приготувати улюблений сир зі справжнього молока і наших живих заквасок - дуже просто!

У комплекті є все необхідне - закваска, фермент і детальна покрокова інструкція з приготування сиру.

А потім, а що потім? Ви можете приготувати з сиру чудові закуски

Дуже простий рецепт закуски з сиру – маринований сир фета. Все, що необхідно для цього рецепта – приготований вами сир фета, набір сушених трав, часник, оливкова олія і пара стручків свіжого перцю чилі. Через кілька днів, коли сир просочиться маринадом, у вас вийде класна закуска – гостра і ароматна. Масло також не пропаде, просочившись запахами сушених трав, воно тільки поліпшить свої смакові якості. Після того, як з'їсте сир, масло краще зберігати в холодильнику.

Маринований сир можна подати як самостійне блюдо, але крім цього, він збагатить смак будь-який, навіть самий скромний овочевий салат, а простий шматочок житнього хліба перетвориться на смачний сніданок, якщо намазати на нього невеликий шматочок пряного сиру.

Маринований сир фета

За кілька хвилин, можна приготувати дуже непогану закуску до вечірці з друзями.

· Час приготування: 15 хвилин

Кількість: 250 г

Інгредієнти для маринування сиру фета

· 250 г сиру фета;

· 2 стручки гострого перцю чилі;

· 4 зубчики часнику;

· гілочка розмарину;

· 1 ч. л. меленої паприки;

· 2 ч. л. сушеного листя м'яти;

· по 1 ч. л. чебрецю і базиліка;

· 150 мл оливкової олії extra virgin.

·     

Спосіб приготування маринованої сиру фета

Готовий сир фета нарізаємо невеликими кубиками, я, зазвичай ріжу його так, щоб шматочок припадав на один укус, з відомої причини особливо чоловіки це цінують.

Очищаємо часточки часнику розрізаємо навпіл і злегка придавлюємо, щоб звільнити часникове масло. Один стручок перцю чилі нарізаємо кільцями. На цьому етапі, в загальному, приготування маринованої сиру в частині обробки продуктів і закінчується, далі залишається лише скласти все в баночку.

На дно підходящої посуду, краще вибрати низьку банку з широким горлом, кладемо гілочку розмарину, половину нарізаного часнику, кілька колечок чилі, додаємо цілий стручок чилі і порцію кубиків фети.

Продовжуємо наповнювати банку, по черзі накладаючи кубики сиру і посипаючи їх пластівцями паприки, сушеної м'ятою, чебрецем і базиліком, також кладемо залишилися часточки часнику і кільця перцю.

Банку заповнюємо повністю, утрамбовувати сир не потрібно, так як з'являться крихти, які зіпсують всю красу, та до того ж є їх незручно.

Наливаємо в банку оливкова олія першого холодного віджиму, в цьому випадку, щоб отримати хороший результат, скупитися не потрібно. Масло не пропаде, а дуже стане в нагоді для заправки салатів, адже просочившись ароматом спецій, часнику і перцю, воно придбає дуже багатий букет смаків і запахів.

Даємо сиру замаринувати і остудится в холодильнику пару днів

Залишаємо сир на кілька днів у прохолодному місці, більше ніяких маніпуляцій з ним проводити не потрібно. Через 2-3 дня у вас вийде гострий, пряний і ароматний сир фета, який можна намазати на хрусткі хлібці або додати в овочевий салат.

Рецепт, як бачите, дуже простий, можна змінювати добавки на свій розсуд, кому не подобається часник, а хтось, напевно, зовсім не любить гострі приправи. Головне, зберегти принцип – приправити солоний сир ароматними травами і спеціями і залити хорошим маслом. Приємного апетиту!

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Основні
СкладЗакваска, Фермент "Мейто"
ТипРозсольний сир
Користувальницькі характеристики
Тип закваскиДля сирів, сиру
Вихід сиру1200-1500
Упаковкасашкові
Кількість молока10 літрів
Тип молокаБудь
Інформація для замовлення
  • Ціна: 18 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner