Форма для сиру Нештель і для будь-якого м'якого сиру з цвіллю типу Камамбер / Бри / Кроттен / Дорблю / Баварія Блю... для отримання оригінальної головки сиру))
Професійна форма для отримання всіх типів м'яких сирів. Ідеальні параметри для приготування "Нештель" і сирів із цвіллю. Отвори на всій площі форми сприяють рівномірному відтоку сироватки, що ідеально підходить для самопресованих сирів.
Матеріал: харчовий ПНД(поліетилен низького тиску)
Діаметр: 100 мм
Ширина: 105 мм
Висота: 65 мм
Вихід продукції: 0,150-0,250 кг
Гастрономічний тур вишуканими світовими делікатесами — що може бути цікавішим і що подарує насолоду справжньому гурману та цінувальнику смакових феєрій? Чи не продаються в магазинах справжні сири зі 100% молока, зроблені ретельними сироварами Франції, Італії, Голландії? Не біда. Не складно в Україні зробити кулінарний сирний шедевр не тільки за знаменитими технологіями всесвітньо визнаних майстрів-сироделів, але з душею і талантом привнести нові смаки до палітри сирної різноманітності. Форма сиру слугує для приготування живого сиру з невеликої кількості молока. Отриманий сир у цій формі формується в гарну компактну головку у формі сердечка вагою 150-250 грамів, і саме це дає можливість невеликою кількістю молока в різних формах приготувати сир із різними смаками в одноразовому процесі ферментації.
Вершкові, розсольні, сири з цвіллю — феєрверк смаків у невеликих головках сиру — гастрономічний результат творчості власників професійних форм для сиру на 250 мл.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Сир з цвіллю |
Основні | |
Вага | 250 |
- Ціна: 45 ₴